ÁrKözPont automotor termékkereső


Ülésvédő plüss gyékény vajszínű am5449Ülésvédő plüss gyékény vajszínűNagyon komfortos, klasszikus stílust idéző vaj színű ülésvédő. A fa betétnek köszönhetően használata közben masszírozó élményt nyújt. Megvédi az ülését az esetleges károsodástól és jó szellőzést biztosít a testnek.Oldallégzsákkal szerelt ülésekre is felszerelhető!Rögzítése: Gumipántok segítségével történik.Kagyló, vagy pilóta üléssel szerelt autókban nem használható.Továbbá nem javasoljuk bőrrel bevont üléshuzatokon a termék használatát.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ülésvédő plüss gyékény vajszínű am5449 (Üléshuzat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ülésvédő plüss gyékény vajszínű am5449 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ülésvédő plüss gyékény vajszínű am5449 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ülésvédő plüss gyékény vajszínű am5449 (Üléshuzat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.