ÁrKözPont automotor termékkereső


Hólapát autós 3 részes (szétszedhető) 32001Szétszedhető hólapát autóbaIdeális, személygépkocsikhoz illetve teherautókhoz és kamionokhoz.Ez a hólapát teljesen szétszedhető, így rendkívül kis helyen elfér és könnyedén magunkkal tudjuk vinni.A téli időszakban jó ha van nálunk egy ilyen lapát, ugyanis ha elakadunk, akkor könnyedén el tudjuk lapátólni a hóakadályt.Összeszerelése szakértelmet és technikai tudást nem igényel.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Hólapát autós 3 részes (szétszedhető) 32001 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Hólapát autós 3 részes (szétszedhető) 32001 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Hólapát autós 3 részes (szétszedhető) 32001 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Hólapát autós 3 részes (szétszedhető) 32001 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.