ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym rapid detailer 500ml (gyorstisztító)AUTOGLYM RAPID DETAILER - GYORSTISZTÍTÓKiegészítő tisztító spray, mely a rendszeres autómosások között keletkezett laza szennyeződések eltávolítására alkalmas, mint például por, ujjlenyomat, illetve kisebb szennyeződések. Ezen felül a WAX-olt felületnek plusz védelmet biztosít. A Clay Kithez széria tartozék, ugyanis ez a készítmény felel a tisztító gyurma síkosságért is. Kiszerelés: 500ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym rapid detailer 500ml (gyorstisztító) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym rapid detailer 500ml (gyorstisztító) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym rapid detailer 500ml (gyorstisztító) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym rapid detailer 500ml (gyorstisztító) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.