ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym hi-tech wheel brush (keréktisztító kefe)AUTOGLYM PROFESSZIONÁLIS KERÉKTISZTÍTÓ KEFEAz Autoglym Wheel Brush-t profi autókozmetikusok és autórajongók kedvelt eszköze. Az egyedileg tervezett eszköz megbirkózik a legkeményebb feladatokkal és ellenáll az erős tisztítószerek kémiai hatásainak. Fémmentes, ezért biztonságosan használható lakkozott vagy egyéb bevonatú kerekeken és a motortérben. A kúpos formájú ecsetfej nem torzul el, még erős igénybevételtől sem. Használja az Autoglym speciális tisztítószereivel kerekeken, motortérben, hogy villámgyorsan eltávolítsa a fékport, zsírt és egyéb szennyeződést, jelentősen csökkentve a tisztítási időt és energiát. Kiemelkedően tartós!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym hi-tech wheel brush (keréktisztító kefe) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym hi-tech wheel brush (keréktisztító kefe) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym hi-tech wheel brush (keréktisztító kefe) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym hi-tech wheel brush (keréktisztító kefe) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.