ÁrKözPont automotor termékkereső


Légnyomásmérő digitális kulcstartó michelin 89698     @Michelin Baba kulcstartó beépített digitális légnyomásmérővel 89698A Michelin baba alján egy szelep található, mely segítségével bármikor ellenőrizhetjük a kerékben a légynyomást. A baba hátán egy digitális kijelző található, mely pontos mérést tud nyújtani. A termék rendkívül kicsi, így a sluszkulcson vagy lakáskulcson elfér. A michelin baba mérete: 75mmMérési tartomány: 0,35 - 6,8 bar
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Légnyomásmérő digitális kulcstartó michelin 89698 @ (Kerékszerelő, centírozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Légnyomásmérő digitális kulcstartó michelin 89698 @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Légnyomásmérő digitális kulcstartó michelin 89698 @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Légnyomásmérő digitális kulcstartó michelin 89698 @ (Kerékszerelő, centírozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.