ÁrKözPont automotor termékkereső


Autósampon viasszal narancs illatú 1 liter moje 19-027Autósampon és Wax Narancs illattalA narancs illatú autómosó és wax hatékonyan kombinálja a mosószert és a waxot, lehetővé téve, hogy mindenféle makacs szennyeződést hatékonyan és kíméletesen eltávolítva a gépkocsiról, a karosszériát is ápolja. A wax védőréteget képez a fényezésen. Rendszeres használata segít megőrizni a karosszéria eredeti fényét és állapotát.Használati utasítás:1. Használat előtt rázza fel a flakont.2. Öblítse le a gépkocsit tiszta vízzel.3. Készítsen elő egy vödröt 10 liter meleg vízzel, melyhez 100ml sampon adagoljon.4. Mossa le az autót egy lágy szivaccsal.5. Törölje szárazra a felületet tiszta, száraz nedvszívó kendővel, vagy szarvasbőrrel.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autósampon viasszal narancs illatú 1 liter moje 19-027 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autósampon viasszal narancs illatú 1 liter moje 19-027 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autósampon viasszal narancs illatú 1 liter moje 19-027 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autósampon viasszal narancs illatú 1 liter moje 19-027 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.