ÁrKözPont automotor termékkereső


Keréktárcsa festék, ezüst motip313660 500ml fast finishEzüst színű felni festékGyorsan száradó minőség. A fedőkupak szerinti ezüst szín.Rallye-festéklakk kiválóan alkalmas a gépjármű-karosszéria festéshez és javításhoz.Alkamazható továbbá felnire és karosszériára.Ellenáll az időjárás negatív hatásainak.Kiváló tapadás.Használata:A festeni kívánt felületet tisztítsa meg a rozsdától, zsírtól és más szennyeződésektől.A festeni kívánt felületet le kell takarítani.A festeni nem kívánt felületet le kell takarni.A szórást 2 rétegben, rétegként legalább 30 perc szünet fel kell vinni a felületre kb 20cm-es szórótávolságból.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Keréktárcsa festék, ezüst motip313660 500ml fast finish (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Keréktárcsa festék, ezüst motip313660 500ml fast finish árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Keréktárcsa festék, ezüst motip313660 500ml fast finish árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Keréktárcsa festék, ezüst motip313660 500ml fast finish (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.