ÁrKözPont automotor termékkereső


Turtle wax külső műanyag ápoló 300ml black in a flash 52791Turtle Wax - Külső műanyag ápolóLökhárító és műanyag elemek ápolására, illetve színfrissítésére szolgáló gél.Turtle Wax Black in a Flash Trim Wax lökhárító ápoló azonnal visszaállítja minden külső műanyag, PVC és gumi felület, carbon eredeti színét és fényét. Különleges összetétele egy antisztatikus szilikon réteget képez, mely taszítja a piszkot és a szennyeződéseket. Használható lökhárítók, gumiabroncs oldalfalak, díszcsíkok és ajtó borítások ápolására. Fényes és matt felületre egyaránt használható.Hogyan használjuk?1. Tisztítsa és szárítsa meg a felületeket.2. Rázza fel a flakont.3. Öntsön egy keveset egy szivacsra, vagy egy tiszta rongyra, majd körkörös mozdulatokkal vigye fel a műanyag felületre.4. Hagyja hatni 3-5 percig.5. Finoman törölje le a felesleget.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Turtle wax külső műanyag ápoló 300ml black in a flash 52791 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Turtle wax külső műanyag ápoló 300ml black in a flash 52791 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Turtle wax külső műanyag ápoló 300ml black in a flash 52791 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Turtle wax külső műanyag ápoló 300ml black in a flash 52791 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.