ÁrKözPont automotor termékkereső


Defektjavító spray 450ml 9906Defektjavító sprayA defektjavító +1 pótkereket biztosít szerelés nélkül. A termék kizárólag arra használható, hogy a defektünket átmeneti jelleggel megszűntesse, míg el nem érünk a legközelebbi gumiszerelő műhelyig.Használata:1. A keresse meg a defektet okozó tárgyat és lehetőség szerint távolítsa el a kerékből, ha szükséges, akkor előtte teljesen eressze le a kereket.2. Ha eltávolítás előtt nem eresztette le a kereket, akkor most tegye meg.3. Rázza fel a palackot.4. A dekefektjavító spray fejét tekerje rá a gumiabroncs szelepére.5. Tartsa fejjel lefelé a palackot és kezdje el a defektjavító spray segítségével felfújni a kereket. Egy palack nagyjából egy 15 colos gumiabroncs felfújásához elegendő.6. Várjon kb. 5 percet, majd maximum 50km/h sebesség mellett hajtson el a legközelebbi gumiszerelő műhelybe.Kiszerelés: 450ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Defektjavító spray 450ml 9906 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Defektjavító spray 450ml 9906 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Defektjavító spray 450ml 9906 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Defektjavító spray 450ml 9906 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.