ÁrKözPont automotor termékkereső


Rézpaszta hőálló zsír am 30grRÉZPASZTA, HŐÁLLÓ ZSÍR1100 celsius fokig hatásos, kiváló korrózió- és kopásgátló A vele kezelt kötőelemek hosszú idő után is könnyen bonthatók maradnak. Jól tömít és tapad. Elektromos tulajdonsága miatt vezetőzsírként is nagyszerűen alkalmazható (pl. akkumulátorsaruk).Néhány példa az ajánlott alkalmazási területekhez:- Gumi- vagy kerékcserénél a kerékcsavarokhoz- gyújtógyertyák meneténél- kipufogók illesztésénél- stb., stb.Szavatosságát korlátlan ideig megőrzi.Kiszerelés: 30 gramm/tégely
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rézpaszta hőálló zsír am 30gr (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rézpaszta hőálló zsír am 30gr árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rézpaszta hőálló zsír am 30gr árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rézpaszta hőálló zsír am 30gr (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.