ÁrKözPont automotor termékkereső


Multifunkciós optikai fagyállómérőOptikai refraktométer(adblue, fagyálló, akkusav, szélvédőmosó)Megbízható, multifunkciós mérőműszer, mely nem csak a fagyállót képes mérni, hanem további három funkcióval rendelkezik. Autószerelőműhelyeknek és igényes benzinkutatknak kötelező darab.A készülék az alábbi kemikáliák mérésére szolgál:- fagyállómérő (propilén, etilén)- akkusav mérése- szélvédő mosófolyadék mérése- adblue adalékA készüléket nem csak autós berkekben lehet használni, hanem borászatoknak és szeszfőzdéknek is kiváló megoldást jelenthet, ugyanis pontosan méri az alkoholtartalmat is.A csomagolás az alábbiakat tartalmazza:1db multifunkciós refaktométer1db pipetta1db törlőkendő1db angol használati útmutató1db magyar használati útmutató
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Multifunkciós optikai fagyállómérő (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Multifunkciós optikai fagyállómérő árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Multifunkciós optikai fagyállómérő árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Multifunkciós optikai fagyállómérő (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.