ÁrKözPont automotor termékkereső


Suzuki sx4 első ablaktörlő lapát szett flexibilis 65 és 35 cmSuzuki Sx4 első ablaktörlő lapát szett flexibilis 65 és 35 cmElső ablaktörlő lapát szett Suzuki Sx4 Flexibilis 65 és 35 cmAz ablaktörlő lapátok rögzítési pontja, csereszabatos a hagyományos ablaktörlő lapátok rögzítésévelMinden hagyományos ablaktörlő lapáttal szerelt autóra feltehetőCsak mérje le egy centivel az ablaktörlő lapátok hosszát, + - 0,5-1 cm nem számít.Puha, szintetikus kaucsukból előállított gumi, flexibilis átfordulást tesz lehetővéKopás biztos törlőél, kemény, szintetikus kaucsukból előállítvaA törlőgumi élét század mm pontosággal készítettékA termék minősége felveszi a versenyt a neves ablaktörlő gyártók termékeivel. ÁRA viszont sokkal kedvezőbb A váznélküli szerkezet havas időszakban nem engedi a lapát MEGFAGYÁSÁT, és ezáltal tökéletes láthatóságot biztosít . A speciális keret , mint egy mini spoiler nagy sebességnél is megfelelő hatékonyságú törlést biztosít , amit jóval halkabban tesz meg, mint versenytársai. Többfajta méretben is elérhető Suzuki Swift ablaktörlő lapátSuzuki Alkatrészek, Suzuki Utángyártott Alkatrészek, Suzuki Gyári Alkatrészek, Suzuki Swift Alkatrész
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Suzuki sx4 első ablaktörlő lapát szett flexibilis 65 és 35 cm (Ablaktörlő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Suzuki sx4 első ablaktörlő lapát szett flexibilis 65 és 35 cm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Suzuki sx4 első ablaktörlő lapát szett flexibilis 65 és 35 cm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Suzuki sx4 első ablaktörlő lapát szett flexibilis 65 és 35 cm (Ablaktörlő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.