ÁrKözPont automotor termékkereső


Tisztítószövet, fémmentes fahrenheit 17078 2db/csomagA csövek gyors és karcolásmentes tisztítására alkalmas termék. Nem tartalmaz csiszoló fém részecskéket, ezért a korrózió okozta károsodás lehetősége csökken. A tisztítószövet oldószert tartalmaz, ezért alkalmas szennyeződések és olajtartalmú maradványok eltávolítására. Többszöri felhasználásra is alkalmas, mert kiporolás, mosás vagy fújás útján tisztítható. Tartalom: 2 db
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tisztítószövet, fémmentes fahrenheit 17078 2db/csomag (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tisztítószövet, fémmentes fahrenheit 17078 2db/csomag árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tisztítószövet, fémmentes fahrenheit 17078 2db/csomag árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tisztítószövet, fémmentes fahrenheit 17078 2db/csomag (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.