ÁrKözPont automotor termékkereső


BIOCID LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ AEROSZOLNagy hatásfokú, biocid fertőtlenítő alapanyagokat tartalmazó, alkohol bázison citrus olajjal. A klímaberendezést megtisztítja a csíráktól, baktériumoktól, a különböző gombáktól, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Elsősorban a légcsatornák, a szűrők, a kondenzvíz tartály, és a hűtőbordák tisztításához ajánlott. A tisztítást a hűtési szezon kezdetekor mindenképp érdemes elvégezni, azonban a rendszeres használata ajánlott (legalább 2-3 havonta). Egyaránt alkalmazható gépjárművekhez, ipari és háztartási légkondicionálók tisztításához is. A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással, és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet (OKBI) engedélyével rendelkezik. Engedélyezési szám: OTH 3956-3/3/2011KERMI 2006/2-00447 (ISO 17025:2005)Összetevők: biocid hatóanyag, denaturált szesz, probán-bután gáz. Antibakteriális spektrum: baktericid, fungicide. Használati útmutatóIndítsa be a motort, a szellőzőt állítsa belső keringetésre. A jármű ablakai és ajtói felhúzott, illetve csukott álapotban legyenek. Rázza fel a flakont, majd helyezze az első ülések elé vagy közé. Nyomja le a szórófejet, így a flakon tartalma a gépkocsi utast...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Légkondicionáló tisztító bomba am 100ml biocid (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Légkondicionáló tisztító bomba am 100ml biocid árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Légkondicionáló tisztító bomba am 100ml biocid árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Légkondicionáló tisztító bomba am 100ml biocid (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

NATURÁL LÉGKONDICIONÁLÓ TISZTÍTÓ AEROSZOLValódi teafaolajat tartalmaz Nagy hatásfokkal rendelkező alkohol bázis, eredeti teafa olajjal. Régóta ismeretes a teafaolaj gombaölő tulajdonsága. Az illóolaj elpusztítja a kórokozókat. Az ausztráliai teafa olaj négyszer-ötször olyan erős, mint a szokványos háztartási fertőtlenítők. Ezt tartják az ember által ismert legerősebb fertőtlenítőnek. Mégis 100%-ig lebomlik biológiailag és környezetbarát. A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul:A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, a baktériumokat és a gombát. Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben. A klímaberendezést megtisztítja a csíráktól, baktériumoktól, a különböző gombáktól, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Elsősorban a légcsatornák, a szűrők, a kondenzvíz tartály, és a hűtőbordák tisztításához ajánlott. A tisztítást a hűtési szezon kezdetekor mindenképp érdemes elvégezni, azonban a rendszeres használata ajánlott (legalább 2-3 havonta). Egyaránt alkalmazható gépjárművekhez, ipari és háztartási légkondicionálók tisztításához is. A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással, és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet (OKBI) engedélyével rendelkezik. Engedélyezési szám: OTH 3956-3/2011KERMI 2006/2-00447 (ISO 17025:2005)Összetevők: biocid hatóanyag, denaturált szesz, probán-bután gáz. Antibakteriális spektrum: baktericid, fungicide. Használati útmutatóIndítsa be a motort, a szellőzőt állítsa belső keringetésre. A jármű ablakai és ajtói felhúzott, illetve csukott álapotban legyenek. Rázza fel a flakont, majd helyezze az első ülések elé vagy közé. Nyomja le a szórófejet, így a flakon tartalma a gépkocsi utasterébe kerül, majd áttisztítja a légcsatornákat. Eközben ne tartózkodjon a gépjárműben (FIGYELEM Rablásgátló funkcióval felszerelt riasztóberendezés esetén ajánlott a riasztó előzetes hatástalanítása) Várjon 10-15 percet, amíg a hatóanyag megfelelően kifejti hatását. Indulás előtt a gépjármű ablakait húzza le, és legalább 10 percig járassa maximális fokozaton a szellőzőrendszer ventillációját, hogy a klímaberendezés megfelelően kitisztuljon.