ÁrKözPont automotor termékkereső


Esővédő visszapillantóra fa-pl067 öntapadós 2dbHasználatával megelőzhető a külső visszapillantótükrök kellemetlen szennyeződése (víz, sár), amely vezetés közben - különösen esős, latyakos időjárási körülmények között - jelentkezik. Így gyakorlatilag még hosszú úton is szükségtelenné válik a visszapillantó tükrök törölgetése. A csomagolás 2 db esővédőt tartalmaz, amelyek öntapadós ragasztóval rögzíthetők ívelt felületre is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Esővédő visszapillantóra fa-pl067 öntapadós 2db (Hűtőrács) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Esővédő visszapillantóra fa-pl067 öntapadós 2db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Esővédő visszapillantóra fa-pl067 öntapadós 2db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Esővédő visszapillantóra fa-pl067 öntapadós 2db (Hűtőrács) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.