ÁrKözPont automotor termékkereső


Ctek töltőkhöz szemes led-es csatlakozó m8-as 56-382CTEK modul LED indikátorralKifejezetten CTEK töltőkhöz kifejlesztetett fixre kötős töltöttségjelző modul, mely segítségével nem csak egyszerűen tölthető az akkumulátor, hanem folyamatosan informálódhatunk annak állapotáról. A modul IP67-es vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért tökéletes választás lehet akár motorkerékpárok esetében is. Ez a CTEK modul önmagában is használható az akkumulátor állapotának kijelzésére.Használata:1. Az M8-as csatlakozószemet kössük rá az akkumulátorsarura, úgy hogy a piros kábel a pozitív sarura kerüljön a fekete a negatívra.2. A LED-es kijelzőn azonnal olvashatjuk az akkumulátor állapotát, melyet 3 féle színnel jelez számunkra (piros, sárga, zöld).A piros világítás esetében az akkumulátor azonnali töltést igényel, ugyanis töltöttségi szintje 60% alatt van. A sárga esetében célszerű tölteni az akkumulátort, főleg ha évszakváltozás előtt áll, ugyanis ilyenkor az akkumulátort töltöttsége 60-80% közötti. A zöld lámpa világítás esetén az akkumulátor töltöttségi szintje tökéletes, ugyanis teljesítménye 80% feletti.3. Amennyiben eredeti CTEK töltővel rendelkezünk, úgy LED kijelző végén találunk ez záró kupakot, melyet megpattintva tudjuk csatlakoztatn...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ctek töltőkhöz szemes led-es csatlakozó m8-as 56-382 (Akkutöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ctek töltőkhöz szemes led-es csatlakozó m8-as 56-382 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ctek töltőkhöz szemes led-es csatlakozó m8-as 56-382 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ctek töltőkhöz szemes led-es csatlakozó m8-as 56-382 (Akkutöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

CTEK modul LED indikátorralKifejezetten CTEK töltőkhöz kifejlesztetett fixre kötős töltöttségjelző modul, mely segítségével nem csak egyszerűen tölthető az akkumulátor, hanem folyamatosan informálódhatunk annak állapotáról. A modul IP67-es vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért tökéletes választás lehet akár motorkerékpárok esetében is. Ez a CTEK modul önmagában is használható az akkumulátor állapotának kijelzésére.Használata:1. Az M8-as csatlakozószemet kössük rá az akkumulátorsarura, úgy hogy a piros kábel a pozitív sarura kerüljön a fekete a negatívra.2. A LED-es kijelzőn azonnal olvashatjuk az akkumulátor állapotát, melyet 3 féle színnel jelez számunkra (piros, sárga, zöld).A piros világítás esetében az akkumulátor azonnali töltést igényel, ugyanis töltöttségi szintje 60% alatt van. A sárga esetében célszerű tölteni az akkumulátort, főleg ha évszakváltozás előtt áll, ugyanis ilyenkor az akkumulátort töltöttsége 60-80% közötti. A zöld lámpa világítás esetén az akkumulátor töltöttségi szintje tökéletes, ugyanis teljesítménye 80% feletti.3. Amennyiben eredeti CTEK töltővel rendelkezünk, úgy LED kijelző végén találunk ez záró kupakot, melyet megpattintva tudjuk csatlakoztatni a CTEK töltő kábelét.