ÁrKözPont automotor termékkereső


Ctek - konzolos töltő csatlakozó led kijelzővel m8 1,5m 56380Konzolos töltő CTEK-hezAz összes CTEK töltőhöz használható konzolos töltő csatlakozó. Kifejezetten alkalmas olyan járművek esetében, ahol az akkumulátor nehezen hozzáférhető helyen van, vagy az átlagosánál bonyolultabb az akkumulátor kiszerelése. Az autó belsejébe műszaki ismerettel beépíthető ez a LED-es konzol. A LED-ek folyamatosan mutatják az akkumulátor valós töltöttségi szintjét.Zöld: Tökéletes az akkumulátor töltöttségi szintjeSárga: Érdemes sűrűbben a kijelzőre pillantani, mert az akkumulátor merülőben van.Piros: Töltést, vagy karabantartást igényel az akkumulátor.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ctek - konzolos töltő csatlakozó led kijelzővel m8 1,5m 56380 (Akkutöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ctek - konzolos töltő csatlakozó led kijelzővel m8 1,5m 56380 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ctek - konzolos töltő csatlakozó led kijelzővel m8 1,5m 56380 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ctek - konzolos töltő csatlakozó led kijelzővel m8 1,5m 56380 (Akkutöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.