ÁrKözPont automotor termékkereső


Tömlőbilincs készlet 8db-os 11357Tömlőbilincs szettA tömlő bilincs rozsdamentes acélszalagból készül, melynek élei le vannak kerekítve, így az nem károsítja a tömlő külső felületét. A bilinccsel - a szalaghoz hegesztett háznak köszönhetően - nagyobb meghúzási nyomaték és hosszabb élettartam érhető el, a tömlőbilincs többször is felszerelhető. 8db különböző méretből egy csomagban, csavaros kivitel.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tömlőbilincs készlet 8db-os 11357 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tömlőbilincs készlet 8db-os 11357 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tömlőbilincs készlet 8db-os 11357 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tömlőbilincs készlet 8db-os 11357 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.