ÁrKözPont automotor termékkereső


Hűtőtömítő folyadék 325 ml mannol 9966Hűtőtömítő folyadékA hűtőrendszeren keletkezett apró lyukak kitöltésére használható tömítő adalék. Minden típusú fagyállóval használható.Használata:Állítsa a fűtéskapcsolót meleg levegőállásba, és melegítse be a motort. Öntse az adalékot a kiegyenlítő tartályon keresztül a rendszerbe, majd járassa a motort 10 percig és ellenőrizze, hogy megszűnt-e a szivárgás.Kiszerelés: 325ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Hűtőtömítő folyadék 325 ml mannol 9966 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Hűtőtömítő folyadék 325 ml mannol 9966 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Hűtőtömítő folyadék 325 ml mannol 9966 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Hűtőtömítő folyadék 325 ml mannol 9966 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.