ÁrKözPont automotor termékkereső


Csúszásmentes telefontartó autóba pl-260Műszerfalra telefon és tablet tartóCsúszásmentes sima felülettel ellátott telefontartó, mely használható autóba, illetve irodába. A középső vágás lehetővé teszi, hogy akár a telefont vízszintesen is bele tudjuk helyezni. A tartó magas peremének köszönhetően, akár kulcs, akár szemüveg tárolására is alkalmazható.A telefontartó 5 colos készülékméretig alkalmazható.Méret: 15 X 9,6 cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Csúszásmentes telefontartó autóba pl-260 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Csúszásmentes telefontartó autóba pl-260 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Csúszásmentes telefontartó autóba pl-260 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Csúszásmentes telefontartó autóba pl-260 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.