ÁrKözPont automotor termékkereső


Ablaklehúzó szilikonos scw02Szilikonos ablaklehúzóRendkívül puha szilikonból készült vízlehúzó, mely nem csak ablaküvegek, szélvédők vízmentesítésére alkalmas, hanem fényezésről is szárazolható vele. A szilikon gumi ezen a terméken annyira puha, hogy képes magába gyűjteni a port, ezért a szilikont használat előtt mossuk le, hogy véletlenül se karcolja meg a porszemcse a szárazolandó felületet.Mérete: 24cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablaklehúzó szilikonos scw02 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablaklehúzó szilikonos scw02 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablaklehúzó szilikonos scw02 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablaklehúzó szilikonos scw02 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.