ÁrKözPont automotor termékkereső

Könyöklő univerzális fekete-karbon, 15cm am8524/48002b/c

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Könyöklő univerzális  fekete-karbon, 15cm am8524/48002b/cUNIVERZÁLIS KÖNYÖKLŐ Karbon-fekete 48002 15cm-Modern formatervezésű konzol, hogy minden ízlést kielégítsen, a hátsó ülések felől pohártartóval ellátva.-Középkategóriás járművekbe a legmegfelelőbb.-A mágneses nyitófunkció kényelmesebb és kevésbé balesetveszélyes vezetési élményt tesz lehetővé.Jellemzők:Használata során megkímélheti karját a fáradtságtól és tartó része alkalmas kisebb termékek, cd-k, kazetták tárolására. Korszerű kialakítása passzol a legtöbb autó egyéniségéhez és lehetővé teszi egy pohár tárolását is a hátsó ülések felől. Minden középkategóriás autóba beszerelhető. Automata nyitófunkciója megkönnyíti használatát a vezetés közben is.Használati utasítás:Legelőször a támasztólábak szélességét állítsa be (ahhoz, hogy a kartámaszt a támasztólábakhoz rögzítse, használja a csavarokat). Ha ezzel elkészült, használjon kétoldalú ragasztószalagokat, hogy a támasztólábakat az autó eredeti középkonzoljához tudja rögzíteni.Figyelmeztetés:Ügyeljen arra, hogy ne feszítse túl a könyöklő fedelét, illetve a pohártartót, mert ebben az esetben sérülhetnek, illetve el is törhetnek ezek a részek. Ha nem használja a pohártartót, akkor a sérülések elkerülése végett hajtsa vissza a helyére....
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Könyöklő univerzális fekete-karbon, 15cm am8524/48002b/c (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Könyöklő univerzális fekete-karbon, 15cm am8524/48002b/c árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Könyöklő univerzális fekete-karbon, 15cm am8524/48002b/c árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Könyöklő univerzális fekete-karbon, 15cm am8524/48002b/c (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.





Króm-fekete univerzális kartámaszUniverzális könyöklő. Szinte minden középkategóriás autóba beszerelhető, melynél a két első ülés esetében legalább 12cm-es távolság található.A Króm-fekete mintázat, elegáns illetve sportos külsőt ad az autó belterének. Az univerzális kartámasz jelentősen kényelmessé teszi a vezetési élményt. A párnázott felülete az első két ülésen tartozkodónak komfort érzetet biztosít.A kartámaszban egy belső rekesz is ki van alakítva, melyben iratok, illetve kissebb tágyak elhelyezhetők. A könyöklő felhajtásával a belső rekesz bármikor elérhető. A rekesz mágneszárrral záródik.A kartámasz hátsó részénél 2db pohártartó található, mely könnyedén elérhetó a hátsó ülésen utazóknak. Ki nem használtság esetén a pohártartó felhajtható.A talp kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte az összes középkategóriás autóba könnyedén beépíthető legyem.A kartámaszt a következőféleképpen szereljük be:A könyöklő beszereléséhez alapvető műszaki ismeretek szükségesek, így hát ha nem biztos a dolgában, akkor inkább bízza szakemberre.1. Mérjük fel előzetesen, hogy hova szeretnénk felszerelni a kartámaszt.2. A csomagban található csavarok segítségével csavarozzuk fel a könyöklőboxra a talpakat, de egyelőre ne húzzuk meg erősen.3. A talpakat igazítsuk a középbox szélességéhez.4. Ha bemértük és beigazítottuk, akkor mostmár véglegesíthető a könyöklőboxra a talp, így húzzuk meg kellőképpen, de ne túl erősen.5. A menetvágó csavarok segítségével rögzítsük a könyöklőtalpat a középboxra.