ÁrKözPont automotor termékkereső


Csúszásgátló erős szürke (nanopad) 150x100mmMűszerfal csúszásgátló NanoPad 150x100mmNagyon erős csúszásgátló tapadós pad.Nano technológiával készült gumi és egyéb alapanyagú eszköz (telefon, pda, kulcs, napszemüveg) tároló. Műszerfalra csak fel kell tenni és szinte minden sík tárgy megdapad a felületén.Ha a tapadása csökkenne akkor langyos vízzel le kell mosni és újra visszanyeri a tapadása 98%-át.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Csúszásgátló erős szürke (nanopad) 150x100mm (Csomagtértálca) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Csúszásgátló erős szürke (nanopad) 150x100mm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Csúszásgátló erős szürke (nanopad) 150x100mm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Csúszásgátló erős szürke (nanopad) 150x100mm (Csomagtértálca) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.