ÁrKözPont automotor termékkereső


Középső visszapillantó tükör univerzális  65498Belső visszapillantó tükörTeljesen univerzális belső visszapillantó tükör. Megsérült a régi, eltört, használhatatlan a régi? Cserélje ki! Ez a visszapillantó tükör tökéletesen megfelel szinte minden sérült belső visszapillantó tükör pótlására.Mérete: 60x250mmVisszapillantó tükör felszerelése:1. Alaposan tisztítsuk fel a felületet ahová a tükör ragasztanánk.2. Mérjük a megfelelő helyre a tükröt úgy, hogy szabadon mozgatható legyen a csuklótalpán.3. A tükörhöz egy speciális extra erős ragasztó tartozik, mely segítségével a tükör felragasztható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Középső visszapillantó tükör univerzális 65498 (Utastér) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Középső visszapillantó tükör univerzális 65498 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Középső visszapillantó tükör univerzális 65498 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Középső visszapillantó tükör univerzális 65498 (Utastér) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.