ÁrKözPont automotor termékkereső


Visszapillantó tükör nagyobbító 300 mm 65513Belső visszapillantó tükör toldóEnnek a kiegészítő tükörnek a használata jelentősen ajánlott, ha nem megfelelő a jelenlegi belső tükrünk betekintési szöge, illetve akkor is, ha meg szeretnénk növelni a látóterünket. Ugyanis a tükör úgy van kialakítva, hogy akár 95%-al nagyobb betekintést is lehetővé tesz.Mérete:- Szélesség: 300mm- Magasság: 65mmA tükör felszerelése:A belső tükör felszerelése rendkívül egyszerű.Húzza szét a kapcsokat, majd helyezze rá a jelenlegi belső tükörre.Figyelem!A tükör rendszer használata előtt tegyen próbaköröket, egy kevésbé forgalmas helyen, hogy szokja az újfajta kilátást.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Visszapillantó tükör nagyobbító 300 mm 65513 (Utastér) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Visszapillantó tükör nagyobbító 300 mm 65513 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Visszapillantó tükör nagyobbító 300 mm 65513 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Visszapillantó tükör nagyobbító 300 mm 65513 (Utastér) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.