ÁrKözPont automotor termékkereső

Lábpumpa dupla hengeres 4cars92025,am6018,as60902tüv/gs

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lábpumpa dupla hengeres 4cars92025,am6018,as60902tüv/gs (Kerék kellék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lábpumpa dupla hengeres 4cars92025,am6018,as60902tüv/gs árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lábpumpa dupla hengeres 4cars92025,am6018,as60902tüv/gs árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lábpumpa dupla hengeres 4cars92025,am6018,as60902tüv/gs (Kerék kellék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kétaknás lábpumpaAlkalmas autókerekek, matricok, kerékpárabroncsok, labdák, strandfelszerelések felfújására.A mérőóra segítségével ellenőrízhetjük az adott tárgy légnyomását.A dupla tartálynak köszönhetően jóval gyorsabban felfújható vele a kívánt tárgy, mint az egy tartályos változattal.Mérőórája 7 bar-ig van skálázva, a pumpát ne terheljük 5 barnál tovább!A pumpa tömlő cserélhető!Használati útmutató1. Rögzítsük megfelelően a felfújni kívánt tárgyat.2. Keressük meg a tárgyon a szelepet.3. A csomagolásban található adapterek közül válasszuk ki azt amire szükségünk van4. Illesszük az adaptert a pumpára, majd a felfújni kívánt tárgyhoz5. Lábbal nyomjuk le a pumpának a csúszásgátlóval ellátott részét, majd akasszok ki a biztonsági kampót, úgy, hogy a lámpunkal tartsuk ellen a pumpának.6. Kezdjük el óvatosan felengedni.7. A láb fel-le mozgatásával kezdjük el a pumpálást a kívánt légnyomás értékig.8. A pumpálás végeztével szereljük le az adaptert, és tegyük tárolás előtt a pumpára a biztonsági kampót.Csomagolásban1db kétaknás lábpumpa1db pumpatömlő (rácsatlakozva a pumpára)2db felfújható tárgyakhoz használható adapterFIGYELEM!A pumpa gyermek kezébe nem kerülhet, mert akár sérülést is okazhat.Mindig a felfújandó tárgyhoz kapott használati útmutatóból győződjönk meg, az ideális légnyomásról.Autó esetében mindig a KRESZ-ben tanultak alapján járunk jel!