ÁrKözPont automotor termékkereső


Kormányvédő 37-39cm fekete-pink virágmintás oriental flower 29201Oriental Flower kormányvédő 29201Univerzális kormányvédő, mely a 38cm átmérőjű kormányokra tökéletesen illeszkedik. Az Oriental Flower széria kifejezetten hölgyeknek készült. Egyedivé teszi az autó belterét, megakadályozza a kormány kopását, ezen felül kényeles fogást biztosít és elnyeli az izzadságot is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kormányvédő 37-39cm fekete-pink virágmintás oriental flower 29201 (Kormánytávirányító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kormányvédő 37-39cm fekete-pink virágmintás oriental flower 29201 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kormányvédő 37-39cm fekete-pink virágmintás oriental flower 29201 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kormányvédő 37-39cm fekete-pink virágmintás oriental flower 29201 (Kormánytávirányító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

My Fairy kormányvédőUniverzális kormányvédő, mely a 38cm átmérőjű kormányokra tökéletesen illeszkedik. A My Fairy széria kifejezetten hölgyeknek készült. Egyedivé teszi az autó belterét, megakadályozza a kormány kopását, ezen felül kényeles fogást biztosít és elnyeli az izzadságot is.