ÁrKözPont automotor termékkereső


Kormányvédő 37-39cm masszírozós famintás 92278Famintázatú kormányvédő 38cmIgazán kényelemes kormányvédő klasszikus belső mintázatú autókba. A fa mintázat a kormányvédőre igencsak igényesen van felfestve. A bordázatnak köszönhetően nagyon kényelmes fogást biztosít az autóban. A kormányvédő felülete úgy van kialakítva, hogy megakadályozza a kéz megcsúszását, ezáltal biztonságosabbá téve a vezetést. Minden olyan autóba kötelező darab, mely famintázatú.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kormányvédő 37-39cm masszírozós famintás 92278 (Kormánytávirányító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kormányvédő 37-39cm masszírozós famintás 92278 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kormányvédő 37-39cm masszírozós famintás 92278 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kormányvédő 37-39cm masszírozós famintás 92278 (Kormánytávirányító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.