ÁrKözPont automotor termékkereső


Kormányvédő 49-51cm  900132 pv fekete-fa, kamionKamion/terherautó kormányvédő 49-51cmKellemes tapintású, puha, strapabíró és elegáns kormányvédő. Lehetővé teszi a kényelmesebb utazást és a biztosabb fogást. Szellőzőnyílásoknak köszönhetően jól elvezeti az izzadságot, így lehetővé teszi a biztonságosabb közlekedést.A beágyazott elegáns fa minta a klasszikus időket idézi, ezáltal hangulatosabbá varázsolja a teherautó belterét.A kormányvédő védi a kormányt a kopástól és a kormányra esetlegesen rárakódott szennyeződésektől.Felrakása:1. Illesszük a kormánykerék tetejére a kormányvédőt, majd bújtassuk bele.2. Szépen végighaladva bújtassuk a vájatba a kormányvédőt.3. Miután a végére értünk, egy határozott, erős mozdulattal illesszük helyére a volánvédőt.Tisztítása:Beltéri tisztító samponnal, vagy kézmeleg vízzel.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kormányvédő 49-51cm 900132 pv fekete-fa, kamion (Kormánytávirányító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kormányvédő 49-51cm 900132 pv fekete-fa, kamion árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kormányvédő 49-51cm 900132 pv fekete-fa, kamion árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kormányvédő 49-51cm 900132 pv fekete-fa, kamion (Kormánytávirányító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.