ÁrKözPont automotor termékkereső


Immobilisier (indításgátló) wheels ek2-3Wheels EK2-3 immobiliser (indításgátló)Az Immobiliser megakadályozza, hogy illetéktelenek beindítsák az autót. Egy kiegészítő kódkulcs segítségével aktiválható a gyújtás.Az indításátló fő funkciói:- 2db elektronikus kódkulcs. (Max. 8db kódkulcs tanítható az immobilizerhez)- Hangjelzés, ha az indításátló élesített állapotban indítási kísérlet történik- 3 áramkörös megszakítás (gyújtás, üzemanyag-tápszivattyú, indítómotor)- komplett fekete kábelkorbács- késeltetett gyújtásmegszakítás a katalizátor védelmében- ki- és bekacsolt állapot jelző LEDAz immobilizer kényelmi funkciói:- önélesedés a gyújtás levétele után- kiegészítő működés a már meglévő riasztóval- szabotázsvédelem a tápfeszültség megszűnésének esetéreSzerelői funkciók:- könnyen szerelhető, cserélhető- komplett, tűzbiztos, fekete színű kábelkorbácsMűszaki adatok:Mérete: (legszélesebb pontokon mérve): 130x95x30mmTömege: kevesebb, mint 0,5KgTápfeszültség: 10V-15,8V-ig DCÁramfelvétel:Üzemeltetése: 12VKikapcsolt állapotban: 5mAÉlesített állapotban: 6mAGyújtás esetén: 300mAÉlesedési idő gyári beállított értéke: kb. 30mp a gyújtás levéltele utánA bekötési rajzot és a magyar nyelvű bekötési útmutatót a dobozban találja.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Immobilisier (indításgátló) wheels ek2-3 (Ablakemelő, kpi.zár) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Immobilisier (indításgátló) wheels ek2-3 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Immobilisier (indításgátló) wheels ek2-3 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Immobilisier (indításgátló) wheels ek2-3 (Ablakemelő, kpi.zár) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.