ÁrKözPont automotor termékkereső


Festék fényes fehér 500 ml motip 4004Fényes fehér akril festékGyorsan száradó akril festék, mely tökéletesen alkalmazható kisebb-nagyobb munkákhoz. Alkalmas fára, fémre, alumíniumra, üvegre, kőre és különböző műanyag felületekre.Használata:1. Csiszolja le a festeni kívánt felületet, száraz és zsírmentes legyen. (védje a környezetet)2. Hordjon fel alapozó réteget.3. Alaposan rázza fel a festékpalackot a golyó megindulásától számítva legalább 2 percig.4. Próbadarabra végezzen fújást.5. Szórjon fel vékony rétegben 25-30 cm-es távolságból a festeni kívánt felületre.6. Szükség esetén 20 perc elteltével vigye fel a következő fedő réteget.7. Használatát követően mossa ki a szórófejet, majd a palackot fejjel lefelé tárolja.15-25°C között dolgozzon. Keményedési idő: 2 óra
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Festék fényes fehér 500 ml motip 4004 (Javítófesték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Festék fényes fehér 500 ml motip 4004 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Festék fényes fehér 500 ml motip 4004 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Festék fényes fehér 500 ml motip 4004 (Javítófesték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.