ÁrKözPont automotor termékkereső


Kárpittisztító spray mannol 9931Mannol kárpittisztító spray kefévelJó minőségű német termék. Mélyhatású szer, mely eltávolítja a zsír és olajszennyeződéseket illetve egyéb makacs foltokat a kárpitszövetekről, üléshuzatról és a tetőkárpitból, szőnyegből, oldalkárpitból stb... .Továbbá használható szőnyegeken is, illetve háztartásban akár ágyon is. A kefés kupaknak köszönhetően hatékonyabban lehet beledolgozni a szert a kárpit anyagokba.Használati útmutató:- rázza fel a flakont- permetezze a kárpittisztító szert a közvetlenül tisztítandó felületre- hagyja hatni legalább 2 percig- kefélje, vagy törölje át a felületet- szükség esetén ismételje meg a feladatot- törölje szárazra a felületet egy tiszta ronggyalFIGYELEM! Az első használat előtt mindenképpen végezzen egy próbát a kezelendő felületen, egy nem látható helyen!Kiszerelés: 650ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kárpittisztító spray mannol 9931 (Kenőanyag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kárpittisztító spray mannol 9931 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kárpittisztító spray mannol 9931 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kárpittisztító spray mannol 9931 (Kenőanyag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.