ÁrKözPont automotor termékkereső


Alvázvédő spray 650ml mannol 9919Alvázvédő spray 650mlKiváló minőségű német termék. Bithumen alapú korrózióvédő anyag. Gépjármű alvázak, munkagépek korrózió elleni védelmére használható.Elsősorban a nehezen hozzáférhető helyek bevonására vagy nagy igénybevételnek kitett részek (pl. kerékdob) időszakos kezelésére és járműalvázak védelmének javítására ajánlott. A szórófejnek köszönhetően ez könnyedén megvalósítható.Használati útmutató:1. A palackot rázzuk fel a golyók megindulásáig, majd további 1 percig.2. Az alvázvédő felszórását száraz, tiszta, olaj- és sármentes felülekre végezzük.3. A flakont függőlegesen tartva, leglább 20cm-es távolságból vigyük fel a permetet a kezelendő felületre.Kiszerelés: 650ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Alvázvédő spray 650ml mannol 9919 (Kenőanyag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Alvázvédő spray 650ml mannol 9919 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Alvázvédő spray 650ml mannol 9919 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Alvázvédő spray 650ml mannol 9919 (Kenőanyag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.