ÁrKözPont automotor termékkereső


Digitális voltmérő szivargyújtó csatlakozóval (akkumulátor tesztAkkumulátor voltmérőValós időben kijelzi az akkumulátor jelenlegi kapacitását.A digitális kijelző segítségével könnyedén leolvasható a valós érték.Az akkumulátor tesztert, csak csatlakoztatni kell a szivargyújtó aljaztba és máris jelzi az akkumulátor voltszámát.Arra kell figyelni, hogy menet közben nagy eséllyel a generátorból érkező töltést jelzi ki, így mindenképpen nem járó motor mellett ad valós értéket. Ehhez esetenként az előgyújtást rá kell adni az autóra, hogy működésbe lépjen az akkumulátorteszter.Üzemeltethető 12V illetve 24V-os szivargyújtó aljzatról is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Digitális voltmérő szivargyújtó csatlakozóval (akkumulátor teszt (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Digitális voltmérő szivargyújtó csatlakozóval (akkumulátor teszt árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Digitális voltmérő szivargyújtó csatlakozóval (akkumulátor teszt árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Digitális voltmérő szivargyújtó csatlakozóval (akkumulátor teszt (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.