ÁrKözPont automotor termékkereső


Ctek mxt 14 24v/14a regeneráló akkumulátor töltő24V/14A professzionális akkumulátor töltőTeljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán:- teherautókban- buszokban- nagyobb hajókban- targoncákban- emelőgépekben.A töltő automatikusan állítja be a töltést az akkumulátor hőmérsékletének függvényében.Beépített funkciói képesek az akkumulátor állapotának elemzésére. A karbantartó töltés egyedülállóan kombinálja az akkumulátor nagy kapacitásával és hosszú élettartamával szemben támasztott követelményeket.Nyolc lépésből álló, teljesen automatikus töltési rendszer, 24V, 28-300 Ah-s ólom-sav (savas, gondozásmentes, AGM zselés) akkumulátorok töltéséhez, és 28-500 Ah-s akkumulátorok karbantartásához.Akkumulátorkapacitás: 28-300 Ah, karbantartás esetén akár 500 AhKarbantartó impulzustöltés, mely megnöveli az akkumulátorok élettartamát és kiváló teljesítményt eredményez.Feszültségpótló töltési mód a megfelelő karbantartáshoz és a 100%-os töltöttség eléréséhez. Teljesen lemerült akkumulátorok töltésére is.Impulzusok generálásával helyreállítja a kis mértékben elszulfátosodott akkumulátorokat is. Hőmérséklet kiegyenlítés az optimális töltő áram eléréséhez.Az energiaellátás üzemmódban hasz...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ctek mxt 14 24v/14a regeneráló akkumulátor töltő (Akkutöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ctek mxt 14 24v/14a regeneráló akkumulátor töltő árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ctek mxt 14 24v/14a regeneráló akkumulátor töltő árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ctek mxt 14 24v/14a regeneráló akkumulátor töltő (Akkutöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

24V/14A professzionális akkumulátor töltőTeljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán:- teherautókban- buszokban- nagyobb hajókban- targoncákban- emelőgépekben.A töltő automatikusan állítja be a töltést az akkumulátor hőmérsékletének függvényében.Beépített funkciói képesek az akkumulátor állapotának elemzésére. A karbantartó töltés egyedülállóan kombinálja az akkumulátor nagy kapacitásával és hosszú élettartamával szemben támasztott követelményeket.Nyolc lépésből álló, teljesen automatikus töltési rendszer, 24V, 28-300 Ah-s ólom-sav (savas, gondozásmentes, AGM zselés) akkumulátorok töltéséhez, és 28-500 Ah-s akkumulátorok karbantartásához.Akkumulátorkapacitás: 28-300 Ah, karbantartás esetén akár 500 AhKarbantartó impulzustöltés, mely megnöveli az akkumulátorok élettartamát és kiváló teljesítményt eredményez.Feszültségpótló töltési mód a megfelelő karbantartáshoz és a 100%-os töltöttség eléréséhez. Teljesen lemerült akkumulátorok töltésére is.Impulzusok generálásával helyreállítja a kis mértékben elszulfátosodott akkumulátorokat is. Hőmérséklet kiegyenlítés az optimális töltő áram eléréséhez.Az energiaellátás üzemmódban használva a töltő még akkumulátor nélkül is képes energiát szolgáltatni.Bemenő feszültség: 220-240V.Hónapokig csatlakoztatva hagyható.