ÁrKözPont automotor termékkereső

Üléshuzat bútor szövet suzuki splash

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Üléshuzat bútor szövet suzuki sx4 sedan

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Üléshuzat bútor szövet suzuki sx4 sedanTípuspontos üléshuzat SUZUKI SX4 SEDAN:5db fejtámlával A hátsó ülések 1/3-2/3 arányban ámla oszthatók. Ezen felül oldal sonka kialakítással. A hátsó ülések beépített fejtámlásak. Autó specifikus üléshuzat minőségi olasz vastag szövet anyagból. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztést és a könnyű felhelyezést. Az üléshuzatok óvnak a sérülésektől, piszoktól, esztétikus kinézetet, eredetiséget nyújtanak. A csomagban teljes garnitúra, azaz az első és a hátsó ülésekre illetve a fejtámlára (ha van az autóban) felhelyezhető huzat található.Az üléshuzat nem töltődik fel antisztatikusan. A termék többféle mintázattal rendelhető, melynek színét a megjegyzés rovatba kellene feltüntetni a megadott számokat használva.Felszerelése:A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhezMosási útmutató:Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Üléshuzat bútor szövet suzuki sx4 sedan (Üléshuzat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Üléshuzat bútor szövet suzuki sx4 sedan árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Üléshuzat bútor szövet suzuki sx4 sedan árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Üléshuzat bútor szövet suzuki sx4 sedan (Üléshuzat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Skoda 120 és Skoda 105 komplett üléshuzatFigyelem! Az üléshuzat megrendelésre készül. Gyártási idő + 1 hét.A Skoda 120 és 105-ös  üléseire mindkét esetben ugyanaz az üléshuzat használható.Jellemzője, hogy az első ülések rendelkeznek fejtámlával, de a hátsó ülések nem. Viszont a hátsó ülések 1/2-1/2 arányban oszthatók.Ez az üléshuzat kifejezetten Skoda 120-as illetve Skoda 105-ös autókhoz készült. Prémium minőségű kevert szálas pamutból. Régi, retró időket idézve. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztést és a könnyű felhelyezést. Az üléshuzatok óvnak a sérülésektől, piszoktól, esztétikus kinézetet, eredetiséget nyújtanak.A csomagban teljes garnitúra, azaz az első és a hátsó ülésekre illetve a fejtámlára  felhelyezhető huzat található.Az üléshuzat nem töltődik fel antisztatikusan. Az üléshuzatot nem tartjuk raktáron, megrendeléskor kezdjük legyártatni.Csomag tartalma:2db első ülésekre alkalmazható huzat2db hátsó támlahuzat2db hátsó ülésekre rakható ülőlap1 csomag rögzítéshez szükséges kampóFelszerelése:A csomagoláson belül található kampók és pántok segítségével történik. A fejtámláknál ki kell hasítani a fejtámlapálca lyukát és a csomagban található összepattintós gyűrűkkel el kell zárni a hasadást. A gyűrűk csak egyszer használhatóak. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultságától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberhez.Mosási útmutató:Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben kézzel nyomkodva. Öblítést hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni tilos!A SKODA 120-as képet köszönjük szépen egyik kedves elégedett vásárlónknak. Ő az olasz azaz 2-es mintát választotta.