ÁrKözPont automotor termékkereső

Illatosító paloma parfüm liqid alpin 5ml bliszter

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Illatosító paloma parfüm liqid apple-alma 5ml bliszter

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Illatosító paloma parfüm liqid evergreen 5ml bliszter

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Illatosító paloma duo parfüm atlantic and ocean 2x3ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Illatosító paloma duo parfüm fresh and green 2x3ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Illatosító paloma duo parfüm fresh and green 2x3mlPaloma Parfüm DUO 2x3ml fiolával:A Paloma cég egyik legújabb fejlesztése. 2 illat egy termékben, mely illatonként szabályozható intenzivitással. A Paloma úgy állította össze az illatokat, hogy ne nyomják el és összhangban legyenek egymással. Kiváló párosításoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvére való illatkombinációt, mely természetes környezet érzését nyújtja. Kellemes, minőségi illatokból összeállított kombináció. Használata: Törje le a termék hátulján a fiolának tetejét, majd csepegtessen a filcre a kívánt mennyiségű parfümöt. Ezután lógassa fel a kívánt helyre. Figyelem:A termék erős parfümkoncentrátumot tartalmaz, így hát az adagolással óvatosan bánjunk. A parfüm, műanyagra és bőrre ne cseppenjen. Gyermekektől tartsa távol.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Illatosító paloma duo parfüm fresh and green 2x3ml (Illatosító) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Illatosító paloma duo parfüm fresh and green 2x3ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Illatosító paloma duo parfüm fresh and green 2x3ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Illatosító paloma duo parfüm fresh and green 2x3ml (Illatosító) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Paloma Parfüm DUO 2x3ml fiolával:A Paloma cég egyik legújabb fejlesztése. 2 illat egy termékben, mely illatonként szabályozható intenzivitással. A Paloma úgy állította össze az illatokat, hogy ne nyomják el és összhangban legyenek egymással. Kiváló párosításoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvére való illatkombinációt, mely természetes környezet érzését nyújtja. Kellemes, minőségi illatokból összeállított kombináció. Használata: Törje le a termék hátulján a fiolának tetejét, majd csepegtessen a filcre a kívánt mennyiségű parfümöt. Ezután lógassa fel a kívánt helyre. Figyelem:A termék erős parfümkoncentrátumot tartalmaz, így hát az adagolással óvatosan bánjunk. A parfüm, műanyagra és bőrre ne cseppenjen. Gyermekektől tartsa távol. Paloma Parfüm DUO 2x3ml fiolával:A Paloma cég egyik legújabb fejlesztése. 2 illat egy termékben, mely illatonként szabályozható intenzivitással. A Paloma úgy állította össze az illatokat, hogy ne nyomják el és összhangban legyenek egymással. Kiváló párosításoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvére való illatkombinációt, mely természetes környezet érzését nyújtja. Kellemes, minőségi illatokból összeállított kombináció. Használata: Törje le a termék hátulján a fiolának tetejét, majd csepegtessen a filcre a kívánt mennyiségű parfümöt. Ezután lógassa fel a kívánt helyre. Figyelem:A termék erős parfümkoncentrátumot tartalmaz, így hát az adagolással óvatosan bánjunk. A parfüm, műanyagra és bőrre ne cseppenjen. Gyermekektől tartsa távol.