ÁrKözPont automotor termékkereső


Kutyaháló 100x50cm 60400Kutyaháló 100x50cm Lampa60400Használható csomagok és kissebb élő állatok elkülönítésére a biztonságos közlekedés érdekében.Szerelési útmutató:Rögzítés felül:1. A felső kampókat akassza a vízelvezető vájatokba (A).2. Ha nincsen vízelvezető vájat az autóján, akkor távolítsa el a fémkampókat a zsinórokról. (B).Rögzítse a zsinórokat a függőleges oszlopokra, a kapaszkodókra vagy bármilyen magas pontra, ami közel van az autó tetőlemezéhez (C).3. Csatlakoztassa a csomagban található elasztikus zsineg egyik végét az egyik fémgyűrűhöz és átvezetve az összes felső hálószemen, csatlakoztassa a túloldalon a másik gyűrűhöz is. Ez az elasztikus zsineg tartósan feszesen fogja tartani a hálót (D).Rögzítés alul:4. Lazítsa meg a külső zsinórt, hogy teljes terjedelmére kinyújthassa a hálót.5. Rögzítse a két alsó zsinórt az ülés lábaihoz, vagy akármilyen megfelelő ponthoz, ami közel van az autó padlójához.6. Húzza meg a zsinórt, hogy a háló teljesen kifeszüljön. Figyelmeztetés: Ez a háló akkor alkalmas a térelválasztásra, ha kisállatokat és könnyebb csomagokat szállít. Nagyobb állatok és nehezebb csomagok szállításához használja a kutyarács termékünket.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kutyaháló 100x50cm 60400 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kutyaháló 100x50cm 60400 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kutyaháló 100x50cm 60400 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kutyaháló 100x50cm 60400 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.