ÁrKözPont automotor termékkereső


Csavarrögzítő mozdítható 6ml 24206Mozdítható csavarrögzítőEzt a kiváló minőségű csavarrögzítőt Ön akkor használja a legjobban, ha egy ideiglenes csavarbiztosítást akar létrehozni. Ha a csavarrögzítőt utólag semlegesíteni szeretné, azt kéziszerszámmal történő erőkifejtéssel megteheti.Megvédi a menetet a rozsdától.Használata előtt a csavart és a menetet is zsírtalanítani kell.Kötésidő: 20-60 percTeljes szilárdulás: 12-24 óraKiszerelés: 6 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Csavarrögzítő mozdítható 6ml 24206 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Csavarrögzítő mozdítható 6ml 24206 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Csavarrögzítő mozdítható 6ml 24206 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Csavarrögzítő mozdítható 6ml 24206 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.