ÁrKözPont automotor termékkereső


Karosszériavédő karcálló átlátszó fólia készlet 75031Karosszériavédő fólia csomagKifejezetten karosszéria védelmére optimalizált védő fólia. Rendkívül vastag, de mégis teljesen víztiszta PVC fólia, mely az autó karosszériájára könnyedén felrakható illetve szükség esetén nyom nélkül eltávolítható. Fő szerepe a fényezés védelme.A készlet az alábbi fóliákat tartalmazza:2db 140x20cm fólia a küszöbhöz és az ajtókhoz1db 140x30cm fólia1db simitó spatula1db szikeFelhelyezése:1. Tisztítsuk meg a karosszériát2. Mérjük be a fólia helyét3. Vágjuk méretre a fóliát4. A tisztított felületre óvatosan, folyamatosan simítva kezdjük felrakni a fóliát a karosszériára.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Karosszériavédő karcálló átlátszó fólia készlet 75031 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Karosszériavédő karcálló átlátszó fólia készlet 75031 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Karosszériavédő karcálló átlátszó fólia készlet 75031 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Karosszériavédő karcálló átlátszó fólia készlet 75031 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.