ÁrKözPont automotor termékkereső

Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069Benzin és diesel áttöltő kézi pumpaKifejezetten üzemanyag leszívására találták ki. Ez a pumpa elősegíti, hogy az autó üzemanyag tartájából átkerüljön az üzemanyag kannába az üzemanyag. Nagyon jól jöhet akkor is, amikor az autónkba rossz üzemanyagot tankolunk és le kell szívni.A készülék teljes hossza: 180cmA cső átmérője: 8mmIllegális célokra ne használja a berendezést!Használata:1. A cső hosszabb felét dugja az autó üzemanyag betöltő nyílásába2. A cső rövidebb végét szabad felét helyezze a kanna szájához.3. Kezdje nyomkodni a pumpát, míg az üzemanyag áttöltés meg nem kezdődik.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.