ÁrKözPont automotor termékkereső


Portörlő mikroszálas zsenília kendő 620mm360°-os portörlőMikrószálas zsenília kivitelű univerzális portörlő kendő, mely nem csak a háztartásban, de az autóápolásban is jól használható.Elektrosztatikus szálaknak köszönhetően szinte vonza magához a port.Használata rendkívül praktikus, szinte bárhová bele lehet dugni és a nehezebben hozzáférhető helyek is jól tisztíthatók.Hossza: 620mmA portörlő egyszerűen tisztán tartható és többször felhasználható, csak a kendőt kell lehúzni a rúdról és 30°C-on mosható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Portörlő mikroszálas zsenília kendő 620mm (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Portörlő mikroszálas zsenília kendő 620mm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Portörlő mikroszálas zsenília kendő 620mm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Portörlő mikroszálas zsenília kendő 620mm (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.