ÁrKözPont automotor termékkereső


Izzó 12v/6w ba9s h6w (db-os) bmw angel eyeBMW Angel Eye 6WÁltalános fényerővel rendelkező halogén izzó, egy normál helyzetjelző fényénél egy kicsit nagyobb a fényereje.Ez az izzó nem csak BMW-kben használható, hanem akár belső, külső megvilágítás is eszközölhető vele.Tápellátás: 12VTeljesítmény: 6 WattKivitel: HalogénFoglalat: Bajonett 9mm szimetrikus (Ba9s)Márka: NeoluxFénycsóva színe: melegfehérKiszerelés: 1db/csomagEurópai minősítés: van
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Izzó 12v/6w ba9s h6w (db-os) bmw angel eye (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Izzó 12v/6w ba9s h6w (db-os) bmw angel eye árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Izzó 12v/6w ba9s h6w (db-os) bmw angel eye árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Izzó 12v/6w ba9s h6w (db-os) bmw angel eye (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.