ÁrKözPont automotor termékkereső


Motorponyva s-es 120x210cmMotorponyva S-esPorvédelemre használható motortakaró ponyva. Kizárólag fedett helyen levő használatra lett tervezve. A ponyva célja, hogy megvédje a motort a portól és az esetleges rágcsálók lábnyomaitól.Rögzítése:Egy gyűrű van kilakítva a ponyván, melybe, akár kötelet, akár gumipókot is bele lehet fűzni. A kötél és a gumipók nem tartozéka a ponyvának!Anyaga 100% polietilénMérete: 120x210cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Motorponyva s-es 120x210cm (Kiegészítők) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Motorponyva s-es 120x210cm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Motorponyva s-es 120x210cm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Motorponyva s-es 120x210cm (Kiegészítők) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.