ÁrKözPont automotor termékkereső


Bogáreltávolító pumpás 650ml 19-054Rovaroldó 650mlHatékony formulájának köszönhetően tökéletesen és gyorsan eltávolítja a makacs rovarszennyeződéseket. Mindenféle üveg, műanyag, festett felületen, továbbá gumin is alkalmazható. Nem mattít és nem hagy foltot. Kiválóan alkalmas szélvédők, első lámpa, lökhárító és spoiler és motorháztető tisztítására. Extra funkciója, hogy a madárürüléket is sikeresen oldja.Bogároldó használata:Ne használuk meleg felületen!1. Permetezzük be a tisztítandó felületet.2. Hagyjuk hatni az anyagot leglább 1 percig.3. Bő vízzel öblítsük le a felületet.4. Szükség esetén ismételjük meg a folymatot.Kiszerelés: 650ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bogáreltávolító pumpás 650ml 19-054 (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bogáreltávolító pumpás 650ml 19-054 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bogáreltávolító pumpás 650ml 19-054 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bogáreltávolító pumpás 650ml 19-054 (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.