ÁrKözPont automotor termékkereső


Kipufogóvég 54mm kerek/ferde króm am1120Csapott végű kipufogóvég 54mmHegesztés nélkül felszerelhető univerális kipufogóvég. Minden 50mm-es kipufogócsőre rátehető.Sportos, egyedi külső kölcsönöz az autónak.Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy fel tudja e tenni a kipufogójára ezt a véget.Segítségül lehet a termékképek között található műszaki rajz.A kipufogóvég felhelyezése műszaki ismereteket igényel! Amennyiben rendeldelkezik a szükséges tudással és szerszámmal, kérje szakember segítségét.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kipufogóvég 54mm kerek/ferde króm am1120 (Kipufogó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kipufogóvég 54mm kerek/ferde króm am1120 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kipufogóvég 54mm kerek/ferde króm am1120 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kipufogóvég 54mm kerek/ferde króm am1120 (Kipufogó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.