ÁrKözPont automotor termékkereső


Tolatóradar 4 érzékelővel és távolságjelzővel sp002Digitális távolságjelzős tolatóradarÁr/érték arányban az egyik legjobb vétel. A rendszer célja tolatásban való haladáskor, tájékoztatni a vezetőt a gépkocsi háta mögött elhelyezkedő akadályokról. A rendszer egy központi egységből, az érzékelőből és a fedélzeti ijelzőből áll.A tolató rendszer biztonságos, egyszerű és megbízható működésű.Jellemzők:- A rendszer hátramenetben (tolatásnál) válik aktívvá- Nagy hatótáv, 2 méter a jármű háta mögött- Digitális számszerű kijelzés jól mutatja, az akadály távolságát.- Hangjelzés hátramentben- Minden érzékelő gyárilag tartós tesztnek lett kitéve a megbízhatóság érdekében- Stabil működés nehéz időjárási viszonyok mellett is.- fényezhetőMűszaki adatok:Tápfeszültség: 10,8V - 15VFelvett áram: 120mAMaximális teljesítmény: 2 WattÜzemi hőmérséklet: -40°C + 80°CÉrzékelési távolság: 1,5 méter - 0 méterHangerő: 70-80dB
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tolatóradar 4 érzékelővel és távolságjelzővel sp002 (Tolatóradar) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tolatóradar 4 érzékelővel és távolságjelzővel sp002 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tolatóradar 4 érzékelővel és távolságjelzővel sp002 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tolatóradar 4 érzékelővel és távolságjelzővel sp002 (Tolatóradar) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.