ÁrKözPont automotor termékkereső


Ctek - szivargyújtó csatlakozó (steck és szivargyújtó ) dugó 56-263CTEK Akkutöltőhöz szivargyújtón keresztüli töltésNagyon praktikus kis eszköz, főleg az újabb típusú autóknál, ahol az akkumulátorhoz szinte lehetetlenség hozzáférni. A modul azt a cél szolgálja, hogy a CTEK töltőkre csatlakoztatva könnyedén tudja a szivargyújtón keresztül tölteni az autó akkumulátorát.FIGYELEM!Ennek az eszköznek a használata, csak akkor praktikus, ha a szivargyújtó aljzatban gyújtás nélkül is található feszültség. Ellenkező esetben az akkumulátort nem képest tölteni, vagyis képes, de csak gyújtás állapotban.Használata:1. Csatlakoztassa a a modult egy CTEK akkumulátor töltőhöz2. Dugja be az autó szivargyújtó aljzatába a csatlakozót3. Helyezze a CTEK töltőt működő állapotba4. Kezdje meg a töltést.5. Töltés végeztével áramtalanítsa a CTEK töltőt6. Húzza ki a csatlakozót az aljzatból
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ctek - szivargyújtó csatlakozó (steck és szivargyújtó ) dugó 56-263 (Akkutöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ctek - szivargyújtó csatlakozó (steck és szivargyújtó ) dugó 56-263 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ctek - szivargyújtó csatlakozó (steck és szivargyújtó ) dugó 56-263 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ctek - szivargyújtó csatlakozó (steck és szivargyújtó ) dugó 56-263 (Akkutöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

CTEK szivargyújtó aljzatKifejezetten CTEK kiegészítő modulok szivargyújtó aljzattá alakítására lett kitalálva. Jól jöhet pl, ha CTEK töltőhöz kapott akkumulátor csipesz végét átalakítjuk szivargyújtó aljzattá és ezáltal az akkumulátorról direktben működtethetünk eszközöket.