ÁrKözPont automotor termékkereső

Ülésvédő hátsó ülésre 145x150cm vízálló alpin75660 @

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ülésvédő hátsó ülésre 145x150cm vízálló alpin75660    @ÜLÉSVÉDŐ HÁTSÓ ÜLÉSRE (KUTYAPOKRÓC)145x150cm univerzális ülésvédő. Kifejezetten az ülések éppségére lett kifejlesztve. Esetleg, ha háziállatunkat, illetve árut szeretnénk szállítatni, akkor ez a vízálló ülésvédő kiváló választás. Rögíztése: az első ülés fejtámlájához.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ülésvédő hátsó ülésre 145x150cm vízálló alpin75660 @ (Üléshuzat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ülésvédő hátsó ülésre 145x150cm vízálló alpin75660 @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ülésvédő hátsó ülésre 145x150cm vízálló alpin75660 @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ülésvédő hátsó ülésre 145x150cm vízálló alpin75660 @ (Üléshuzat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Pisiálló kutyapokróc autóbaPrémium minőségű kutyapokróc, mely kisállatok szállítására tökéletesen alkalmazható. Védi az ülés és a belső teret az állatszőr, vér és vizelet ellen. Különösen alkalmas vérző illetve beteg állat szállítására is. Az ülésvédő ellenáll mindenfajta testnedvnek, vastag anyagának köszönhetően a mancs által okozott kisebb sérüléseket is tűri. Az állat biztonságosan szállítható, egy erősebb fékezésnél is sem tud elmozdulni drasztikusan, ugyanis a pokróc kialakulása ezt megakadályozza. Könnyen le- illetve felszerelhető. Tisztítása: Szappanos vízzel, kézzel nyomkodva vagy szappanos kendővel. Legtöbbször elegendő tiszta víz is.Rögzítése: az első ülés fejtámlájához, illetve a hátsóhoz.Mérete: 160 x 127 cm