ÁrKözPont automotor termékkereső

Szivargyújtó elosztó 2-es 12/24v/10a 30076

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szivargyújtó elosztó 2-es,konzolos bottari30077 12-24v

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szivargyújtó elosztó 2-es 12v max.5a 2méretű alj. sa022

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szivargyújtó elosztó 2-es 12v max.5a 2méretű alj. sa0222db-os szivargyújtó elosztó 12V/5A SA022Szivargyújtó elosztóEgyidejűleg két készülék működtetéséhez LED visszajelzőCigaretta és szivar gyújtására nem alkalmasBemenet: 12 V DCKimenet: 2 x 12 V DC / max. 5 A
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szivargyújtó elosztó 2-es 12v max.5a 2méretű alj. sa022 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szivargyújtó elosztó 2-es 12v max.5a 2méretű alj. sa022 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szivargyújtó elosztó 2-es 12v max.5a 2méretű alj. sa022 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szivargyújtó elosztó 2-es 12v max.5a 2méretű alj. sa022 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Konzolos szivargyújtó aljzat2 db készülék egyidejű üzemeltetésére szolgáló szivargyújtó aljzat, mely tetszés szerint akár fix helyre csavarozható, vagy ragasztható a csomagban található kétoldalas ragasztó segítségével. A rugalmas kábele lehetővé teszi a legpraktikusabb elhelyzését a konzolnak. Szivargyújtó üzemeltetésére nem alkalmazható. Max 10A terhelhető.SZIVARGYÚJTÓ ELOSZTÓ 12VA szivargyújtó elosztó csak 12V-ról üzemeltethető! Szivargyújtóbetét beszerelésére, szivar, cigaretta meggyújtására nem alkalmas! Hő hatására az elosztófej károsodhat! A biztosíték cseréjéhez csavarozzuk le a szivargyújtó kerek, műanyag fejét. A biztosítékot csak ugyanolyan kapacitásúra cseréljük! (12A, üveg)SZIVARGYÚJTÓ ELOSZTÓ 2-ES LENGŐ, VEZETÉKES, 12/24VA kábel hossza: 2x20cmA szivargyújtó elosztó 12 és 24V-ról egyránt üzemeltethető!Szivargyújtóbetét beszerelésére, szivar, cigaretta meggyújtására nem alkalmas!Hő hatására az elosztófej károsodhat!Cserélhető biztosítékkalA biztosítékot csak ugyanolyan kapacitásúra cseréljük! (7,5A, üveg)Fedeles lengő szivargyújtó elosztóCseppálló lengő vezetékes szivargyújtó elosztó, mely készülékek üzemeltetésére kiváló. A szivargyújtó elosztóban nem üzemeltethető gyújtó, csak készülékek.Fix, merev szivargyújtó 2-es elosztóMerev rögzítésű 2-es szivargyújtó elosztó, mely segítségével egyidejűleg két eszköz működtethető a szivargyújtóról. Ez az elosztó az erőssebbik kivitelből való, ugyanis 10A-ig terhelhető, míg a szivargyújtó elosztók többsége csak 8A-ig. Tehát maximum 120Wattos fogyasztóig terhelhető. Porcelánbetét hiányában szivargyújtó izzítására nem alkalmas a készülék.